Restoran Magazinska klet

Četiri šešira

Magazinska klet Četiri šešira, smještena na skrivenoj lokaciji u blizini Slavonske avenije i industrijske zone, predstavlja pravu oazu za ljubitelje tradicionalne leskovačke kuhinje. Ovdje se okusi i mirisi pretapaju u doživljaj koji hrani i dušu i tijelo, posebice uz magiju roštilja na drvenom ugljenu koja već traje više od 15 godina.

U Magazinskoj kleti Četiri šešira, uz već poznate specijalitete, možete otkriti i novi dodatak na našem jelovniku - ukusne pizze iz krušne peći, obogaćene autohtonim talijanskim sastojcima i savršenstvom okusa. Kroz tamburaške večeri koje organiziramo od utorka do nedjelja osiguravamo vam ne samo izvrsnu hranu i piće, već i najbolju zabavu. Naš restoran pruža prostrani unutarnji i vanjski prostor, idealan za organizaciju raznih poslovnih ili obiteljskih događanja, uz čari najboljeg roštilja u gradu!

U Magazinskoj kleti Četiri šešira, nudimo raznolike prostore prilagođene vašim potrebama i preferencijama. Naša zatvorena terasa prostire se s kapacitetom od 100 sjedećih mjesta, stvarajući idealno okruženje za razne događaje na otvorenom, bilo da je riječ o svečanim prigodama ili opuštenim druženjima pod vedrim nebom. Uz to, naš vrt nudi 35 sjedećih mjesta, pružajući ugodan ambijent za gastronomske užitke u prirodnom okruženju. Unutarnji prostor nudi razne mogućnosti: velika sala s kapacitetom od 65 sjedećih mjesta idealna je za veće skupove ili poslovne prezentacije, dok je mala sala, s kapacitetom od 20 sjedećih mjesta, savršena za intimnija okupljanja. Sala Keža, s kapacitetom od 35 sjedećih mjesta, pruža udoban prostor za manje grupne sastanke ili obiteljska okupljanja.

Sala Šeširi

Zatvorena terasa: 100 sjedećih mjesta
Vrt: 35 sjedećih mjesta
Velika sala: 65 sjedećih mjesta
Mala sala: 20 sjedećih mjesta
Sala Keža: 35 sjedećih mjesta